torstai 18. maaliskuuta 2010

Rauha maassa

Onpa mukava palata kotiin, jossa ei ole päivän aikana tuhottu mitään!

Viime viikon katastrofipäivien jälkeen otin lusikan kauniiseen käteeni ja mietin - jälleen kerran - koirieni eroahdistusta. Muistutin taas mieleeni, kuka tätä laumaa johtaa ja miten.

Pari arkeemme hiipinyttä käytäntöä sai lentää romukoppaan. Teimme muutamia simppeleitä harjoituksia Kaimion kirjan mukaan ja jo muutaman toiston jälkeen koirien käytös alkoi muuttua. Marssin myös kauppaan ja ostin D.A.P.-haihduttimen, joka sisältää koiria tyynnyttävää feromonia. Mitäpä ei epätoivoinen koiranomistaja kokeilisi...

En tiedä kumman (uusien tapojen vai haihduttimen) ansiota on, mutta tällä viikolla ei ole tuhottu mitään. Eikä myöskään haukuttu. Mahtavaa!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hei voi mulla on vieläkin se teidän Pyryn kilpailukirja! Koskas me nähtäis jossain, että sais vaihdettua omistajaa... Ja milläs harjoituksilla sitä saa koiran käytöksen muuttumaan muutamassa päivässä?! Kerroppe mullekkin! =)

Maija kirjoitti...

Ai niin... No, ei sillä ole kiire, kun en edes tiedä, jatkuuko Pyryn kisaura enää. Mutta yritän muistaa viestitellä, kun tulen käymään Raumalla :-)

Eihän sitä ihmeitä muutamassa päivässä tehdä, oikeassa olet. Mutta meidän kohdalla jo muutaman päivän treenaus, huomion minimoiminen ja tuo pistorasiaan laitettu härveli auttoivat. Tein harjoituksia ihan Kaimion pentukirjassa opetetun mukaan. Toimii toistaiseksi (koputtaa puuta).