sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hyvä vitonen ja tönötyshylly

Räsänen oli tehnyt kivat radat tänään Porissa käytyihin piirinmestaruuksiin. Aamusella aloitimme agilityradalla, joka sujuikin meiltä varsin mallikkaasti. A:n jälkeinen takaakierto-päällejuoksu onnistui vain puoliksi. Pyry lähti hypyn taakse turhankin innokkaasti ja oli jo hakeutumassa putkeen, mutta sain onneksi vedettyä takaisin. Tuomari tulkitsi tämän kielloksi. Muutoin rata sujui mielestäni hyvin ja vauhdikkaasti. Kontakteillakaan ei madeltu ja maltettiin silti odottaa lähtölupa. Sijoitus oli viides.

Hyppyradat tuntuvat aina vaikeilta, niin tänäänkin. Jäin aivan turhaan tönöttämään heti neljännellä esteellä ja arvatenkin olin auttamattomasti myöhässä vitosesteen jälkeisessä välistävedossa. Eipä Pyry sitten tullut välistä, ihme koira ;-) Rytmi meni sekaisin ja Pyry tiesi tehneensä väärin, mikä sai sen sinkoilemaan kahta kauheammin esteille. Jos hylätyksi voisi tulla useammin kuin kerran yhden radan aikana, olisimme keränneet 6-7 hyllyä, muistaakseni. Voi voi voi.

No mutta tärkeintä on, että rimoja ei tullut alas, vauhtia oli paljon ja että kontaktit onnistuivat. Tuntuu, että Pyryn selkäkin olisi taas hyvässä kunnossa. Kartturin kun vielä saisi pysymään kärryillä tilanteissa niin voisi kolmosten kisoistakin tulla tuloksia.

Ei kommentteja: