tiistai 2. joulukuuta 2008

Esteet kertauksessa

Lemmentuskat kestivät onneksi vain kaksi vuorokautta, ja sitten gigolo muokkautui takaisin tutuksi huolettomaksi itsekseen :-) Pyry ilmaisi siis vain ns. tärppipäivät käytöksellään, fiksu poika!

Vietimme koiraporukan kanssa viikonloppuna pikkujouluja. Olipas hauskaa istua iltaa ilman koiria! Kiitos illan emännälle ja isännälle vielä tätäkin kautta! Pyry oli mustaterrierien hellässä hoidossa koko illan, ja ilmeisen hauskaa oli ollut myös siellä. Eipä ollut kummallakaan kiire nousta lauantaina sängystä...

Tämän päivän agilityharkoissa kerrattiin eri esteet. Ohjaukseltaan suht simppelillä radalla oli niin puomi, putki, pituus, keinu, kepit, pussi, muuri, A kuin rengaskin. Ei ilmennyt ongelmia! Varmuuden vuoksi kertasimme keinun ja A:n kontaktit pariin kertaan ennen kuin suoritimme radan, ja hyvinhän nuo sujuivat.

2 kommenttia:

Rei kirjoitti...

Heips! Eihän "pihkaantuminen" pahentunut lauantaisen visiittinne jälkeen? Pihka ainakin katseli kaihoisasti ovea teidän lähdön jälkeen. Kiva, että kävitte! Mennään leikkimään tms. joku päivä, kun Pihka ei enää "haise" liikaa :)

Maija kirjoitti...

Moi! Ja terveisiä tyttöihanuudelle Pyryltä! Lauantai-ilta jatkui ihan rauhallisessa merkeissä, kun ensiksi vähän nuuhkittiin raikasta ilmaa ulkona... Leikkimään? Pyry vastaa hännänheilutuksella sohvannurkasta, ilmeisen innoissaan suunnitelmasta!