perjantai 10. heinäkuuta 2009

Lisää muistia heti

Piti sitten matkustaa ihan Tampereelle saakka unohtelemaan agiratoja. Pyryn ja minun virallinen agilityura sai siis eilen mahtavan alun: unohdin MOLEMMAT radat!! Alkaa vissiin kovalevy täyttyä univelasta. Eilenkin olin herännyt aamuviideltä ja painanut pää kolmantena jalkana koko päivän - ihmekös jos ei pää enää illalla toiminut. Seliseli :-D

Kokemuksena kisailta oli kuitenkin aivan mahtava. Jännitin ihan kauheasti, kun tulimme kisapaikalle, mutta kuin taikaiskusta jännitys katosi, kun otin Pyryn autosta. Ensimmäisenä oli vuorossa virallinen mittaus. Tulos yllätti pienuudellaan: 35,8 senttiä - mediluokkalaisia pienimmästä päästä.

Agilityrata sujui mukavasti. Pari tiukkaa paikkaa selvitettiin kunnialla, mutta sitten katkes ajatus. Ihmettelin vain, miksi tuomari seisoi yhtäkkiä tiellämme. No ehkä siksi, että suoritimme väärää rataa! Nollatulos tuli kuitenkin omasuunnittelemaltani radalta, hih. Tässä vaiheessa mua vielä nauratti.

Toinen kisa oli vauhdikas hyppyrata. Virhe tuli jo neljännellä esteellä, kun Pyry ei osannut takaaleikkauksellani hakea itseään oikealle esteelle, vaan kiisi ulkokautta siitä ohi ja sujahti seuraavana olleeseen putkeen. Hylätty saatiin siis jo tässä vaiheessa rataa. Jatkettiin rataa kuitenkin kunnialla seuraavat kymmenkunta estettä, kunnes unohdin taas radan! Ohjasin tyylikkäästi Pyryn hyppäämään yhden esteen väärältä puolelta, ja sitten vain ihmettelin, kun loput esteet eivät enää osuneet kohdilleen. Annoin niiden mennä miten meni (en muista, tultiinko ohi yhdestä vai kahdesta), kun ajattelin, että "meidät on kuitenkin jo hylätty". Tästä asenteesta olin itselleni tosi vihainen jäähdytellessäni Pyryä. Inhoan ihmisiä, jotka harrastavat agilitya tai mitä tahansa lajia tulosten takia ja sitten menen itse ja heitän hanskat tiskiin kesken radan "koska meidät on jo hylätty"! Argh!

Onneksi seurakaverit pitivät Rauman lippua korkealla, pääsin minäkin kotimatkalla juhlahampurilaiselle!

P.S. Rekon rokotukset ovat nyt kunnossa. Viimeiseksi jätetty rabiesrokote annettiin tänään. Päivän paino oli 5,6 kiloa.

Ei kommentteja: