perjantai 2. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäistä!






















Pääsiäinen vie voimat energisimmiltäkin noidilta ;-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auuu, aivanku Rekoa ottais ihan pikkasen pattiin :) Pyrynkään virnistys ei kyllä Kyöpelinvuoren karmeimmasta päästä ole. Ihanat poikakullat. Kivaa pääsiäisen jatkoa!

lena kirjoitti...

Tosi iloisia pääsiäisnoitia:)

Maija kirjoitti...

Mulla oli niin hauskaa kuvaa ottaessani, mutta pojat eivät olleet yhtä mielissään. Nuorempaa sain oikein tsempata, että pysyi edes pystyssä :-D

lena kirjoitti...

Reko sai kehuja:) Tuolla Turussa..

Rei kirjoitti...

Me teimme eilen Pihkalle ensimmäisen jäljen tälle keväälle ;) Kunnon pääsiäistyyliin Tuohon itsenäisyydenkadun toiselle puolelle... eihän siitä pitkää tullut, mutta Pihka oli innoissaan ja löysi hienosti kaadon ja merkkasi ainoan makuunkin!

Iloista pääsiäistä toivottaen ;)

Maija kirjoitti...

Mahtavaa! Rekon maine kiirii kauas ;-) Itse asiassa pyysin Harria sanomaan Hanskulle terveisiä, mutta kehut tulivat sitten kyllä kaupan päälle!

MEJÄ-hullut lähtevät heti liikkeelle, kun ensimmäinen sula pläntti näkyy :-D Täällä ei vielä metsissä sulaa paikkaa näy, mutta jos kevät etenee samaa vauhtia niin varmaan jo viikon päästä saisi pienen jäljen aikaan. Rapsutuksia Pihkalle!

Rei kirjoitti...

Mejä-hullut joo... pakkohan sitä on vähän treenata ennen kisoja (enää vajaa kolme viikkoa!!! IIK) Lumi katoaa ihan silmissä. Ensi viikonloppuna tai sitä seuraavana tehdään AVO-tason jälki, mikäli löydetään riittävän iso ja sula pläntti ;)

Ryhmänäyttelyä en niinkään odota, koska Pihkan turkki on ihan kynityn näköinen :( Jostain syystä se ei ole kasvanut nyppimisen jälkeen paljoakaan?