maanantai 6. joulukuuta 2010

Eläinhoitolassa

Minun aina ollut vaikea jättää Pyryä kenellekään hoitoon. Pelkään aina, että jotakin pahaa tapahtuu joko Pyrylle tai sitten että se aiheuttaa vahinkoa toisille. Sukulaisia ei viitsisi rasittaa koiranhoidolla ja innokkaille koiratytöille en kerta kaikkiaan luota antaa Pyryä, joka kyllä osaa tilaisuuden tullen tehdä myös pahojaan.

Joskus sitä kuitenkin tarvitsee Pyrylle hoitajan. Puoli vuotta sitten löysin ratkaisun hoito-ongelmaan: eläinhoitola Hauskis. Nyt Pyry on ollut jo neljästi hoidossa siellä, yhdestä kolmeen yötä kerrallaan. Selvät kirjalliset sopimukset, kivat ihmiset, siisti ympäristö ja Pyryn into mennä aina uudelleen hoitoon antavat minulle edes jonkinmoisen mielenrauhan matkustaa itsekseni. Jälleennäkemisen riemua ei silti voita mikään.

2 kommenttia:

Rei kirjoitti...

Hei minä täällä taas... reissu ilmeisesti sujui hyvin :) Meillä on kanssa Pihkalla ensimmäinen hoitoviikonloppu tulossa häiden aikaan. Käytiin avajaisissa Tassumajalla, Lapissa ja vaikutti lupaavalta. Tuo Huittisten paikka olisi myös hyvä vaihtoehto, mutta se on kauempana.

Maija kirjoitti...

Juu, Tsekissä oli varsin hauskaa. Koiriakin näkyi paljon, mutta ei valitettavasti yhtään borderterrieriä :-)