lauantai 3. syyskuuta 2011

Syksy saa






















Kesästä jäi paljon hyviä muistoja. Kahdet viralliset kolmosluokan kisat jäivät mieleen hyvinä harjoituksina. Epävirallisissa kisoissa on onnistuttukin. Muistoihin jäi sekä Musti ja Mirri -cupin että kaupunkitaistelun voitto. Treenailtukin ollaan melko ahkerasti.

Ehdittiin me sentään myös samoilla metsissä: käydä marjassa ja Pyry muutaman kerran myös sienessä hoitotätinsä kanssa. Ja tietysti uida :-) Viime viikonloppuna Pyry osallistui elämänsä ensimmäisiin mätsäreihin ja oli sinisten neljäs. Ja samana päivänä olleessa temppukisassa Pyry palkittiin haastavimman tempun osaajana!

Tässä kuussa mennään Elinan koulutukseen, käydään fysioterapiassa, valmistaudutaan kuukauden päästä oleviin piirimestaruuksiin ja saadaan ihana tyttökoira viikoksi kylään! Syksyn alku ei vaikuta ollenkaan pahalta.

1 kommentti:

Rei kirjoitti...

Onnea mätsärimenestyksestä! Unohdit mainita hienon mökkeilyviikon :) Kauhistutaa, että jo parin viikon päästä pitää tulla ilman Pihkaa toimeen yli viikko! Hirmuinen ikävähän sitä tulee... mutta onneksi Pihkalla on kuitenkin kiva viikko tulossa hoidossa, että tuskin se meitä paljon kaipaa.