tiistai 4. helmikuuta 2014

Kisavuosi starttasi Eckeröstä

Joululoma huipentui Pyryn kanssa Ahvenanmaan reissuun. Niin oli hieno reissu, vaikka tulokset olivatkin kiven takana. Palkintopalleille noustiin femma- ja kymppituloksilla, nollilla ei juhlittu missään luokassa. Mahtoiko uusien sääntöjen mukaiset, 22 esteen, radat yllättää kilpailijat?

Pyry oli koko reissun mitä parhain matkakumppani. Automatkat jalkatilassa, laiva- ja hotellielämä kolmen nartun alamaisena ja itse kisailu sujuivat kaikki pyrymäisen rauhallisesti.

Ensimmäisellä radalla päänvaivaa tuotti keppien jälkeinen, 180 asteen käännös ansaputkineen. Siihen kaatui meidänkin muutoin kivasti kulkenut hyppyrata. Toiselle radalle mahtuikin sitten vähän enemmän ongelmia: oli kontaktivirhettä A:lta ja lopulta keinun sivuun tiputtautuminen (!). Kolmannelta radalta saimme vihdoin tuloksen, kepeiltä tuli kuitenkin virhe silläkin radalla.

Sunnuntaina pääsimme sitten jo palkintopallillekin A:n alastulovirheestä huolimatta. Ei ollut helppoja ratoja siis muillekaan!

Eniten ongelmia tuottavat siis edelleen A ja tiukat ohjaukset kepeillä. Josko niissä taas tsemppaisi niin voisi kiva laji muuttua vielä hauskemmaksi!

Ei kommentteja: