torstai 24. huhtikuuta 2014

Nollat kasassa

Arvokisojen nollat on nyt kerätty! Viimeinen aginolla saatiin lauantaina TSAU:n kisoista.

Ihan ensimmäisellä yrittämällä ei onnistuttu. Luomalan tuomaroimalla radalla ei maltti riittänyt. Tuomarin käsi nousi jo A-esteellä, kun Pyry hyppäsi kontaktista yli. Lopullinen niitti tuli kepeillä, joilta Pyry irtosi kesken ja säntäsi putkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=foexkUdAxS4

Toisellakin radalla Pyry roiskaisi A-esteen niin, ettei kontaktivirhe ollut kaukana. Muutoin menimme tämän Teilerin suunnitteleman radan kieli keskellä suuta ja nolla tuli! Oli niin juhlava fiilis, että jätimme päivän loput startit näkemättä ja lähdimme kotiin. (Mikä oli virhe. Mitä tekee kuplivalla jääkaapissa, jos ei ole ketään jonka kanssa jakaa sen?)

https://www.youtube.com/watch?v=YdisRM82mmU

No mutta, juhlitaan joku toinen kerta. Esimerkiksi SM-kisoissa! Totuus on, että lähdemme arvokisoihin turistikilpailijoiksi: kokemaan ja näkemään, emme niinkään kilpailemaan. Meidän taitotasollamme ei kärkijoukkoja hätyytellä, mutta se ei haittaa. Pyry on reilun kuuden vuoden aikana opettanut minulle ihan uuden maailman. Sen, ettei kilpailemistakaan tarvitse pelätä tai jännittää, kun on luotettavin kaveri rinnalla. Riittää, kun tekee parhaansa ja iloitsee siitä. Ihan niin kuin koirakin tekee.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin oivallettu Pyryn avustuksella! Sen asenteen kun muistaisi jokaisella radalla, pätee kai elämään muutenkin.

t. Marja

Rei kirjoitti...

Se on ihana tunne, kun koiran osaamiseen voi luottaa. Itse mejäillessä Pihkan kanssa sen tunteen olen oppinut huomaamaan. Katlaan osaamiseen en luota vielä tippaakaan ja sen luottamuksen löytymistä vielä "työstetään" :D

Onnea arvokisoihin!

Maija kirjoitti...

Kiitos koutsi!

Ja Reija: En minä osaamiseen luota, mutta parhaansa tekemiseen kyllä :-)

lena kirjoitti...

No voihan ihana parivaljakko <3 Kaikki mitä teettekään on aivan ihanaa, ainakin minusta <3

Maija kirjoitti...

Lenalle Pyry on ikuisesti pieni Kilu hänen pentulastaan :-) Paremmin et olisi voinut minulle koiraa valita!