lauantai 20. syyskuuta 2008

Ihanat ystävät

Hädässä ystävä tunnetaan, vai mitenkä se menee? Tämä tuli mieleen, kun kirjailin kasvattaja-Lenan kommenttiin vastausta. Viime viikon katoamisepisodia kerratessani tulin taas kerran ajatelleeksi sitä, kuinka ihania ihmisiä olenkaan vuoden aikana saanut ympärilleni :-)

Olimme viime yön Pyryn kanssa yökylässä "mummulassa". Isänihän on alusta saakka ollut pyryfani, ja nyt näyttäisi siltä, että myös äitini on kovaa vauhtia hurahtamassa karvaiseen lapsenlapseensa. Siis hän, joka koiranostoa suunnitellessani sanoi, ettei koiralla olisi koskaan asiaa hänen kotiinsa. Niin ne mielipiteet muuttuvat!

Kotiuduttuamme tänään takaisin Raumalle kävimme hakemassa Pyryn parhaan kaverin Carloksen (borderterrieri) vähäksi aikaa meille kylään. Vauhti vain parani, kun saimme leikkikaveriksemme vielä naapurin Pihkan (bretagnenbassetti). Olipas hauska päivä!





2 kommenttia:

Rei kirjoitti...

Jes! Pihka pääsi Pyryn blogiin! Oli muuten Pihkallekin mukava ilta, kun pääsi peuhaamaan samankokoisten kavereiden kanssa. Ystävät ovat todella tärkeä asia!

Lena kirjoitti...

Lisbet on ihan samannäköinen kasvoista kuin Pyry!! Voisi vaikka erehtyä koirasta.