maanantai 12. tammikuuta 2009

Made in Joulupukinmaa

Meinasi ihan unohtua esitellä: vuoden paras joululahja! Doggy Brain Train -peli! Kaksipuolisesta pelistä on riittänyt hauskuutta jo moneksi pimeäksi illaksi. Pyry on pelaajana(kin) erittäin innokas ja yritteliäs. Heti aattona Pyry ratkaisi omintakeisella tyylillään pelin molemmat puolet.
Pyryn mielestä pelin säännöt menivät kutakuinkin näin: Räpellä, raavi, haukkaa ja vingu - kyllä ne namit sieltä sitten jostakin tulevat. Nyt peli sujuu jo herrasmiesmäisesti. Pelin kulkuun kuuluu vastapelaajan kättely ja luvan odottaminen ennen jokaista "siirtoa" :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi ku ihana peli, meidän tytsät saivat Dog Spinnyn ja hyvin ovat oivaltaneet namiautomaatin toimintaperiaatteet sekä pelinvalvojan laatimat säännöt. Ei saa purra eikä raapia :) Ansa on erityisen lahjakas kuononkäyttäjä, Ronjalla hektisempi tyyli. Nää on kivoka sadepäivän juttuja.

Mukavaa uutta vuotta!
t. Anu, Ronja & Ansa

Maija kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta myös sinne Ouluun! Me pelinvalvojathan voimme pian laittaa oman Grand Casinon pystyyn. Pyry laittaisi huimapäiseen tyyliinsä koko kalavarastonsa likoon!