perjantai 20. helmikuuta 2009

Kevätmuotia 2009, osa II

"Ja tässä näemme borderterrieri-Pyryn pukeutuneena kevään muotiväriin, siniseen."

Ohje tähän villanuttuun on kirjastosta lainatusta Koirat-lehdestä. Hauvapukimon kilttien ihmisten antamilla ohjeilla minäkin onnistuin!

Pyry pelkää jo metsästyskoiran maineensa puolesta, ja syystä.

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Toi on hienoutta, wau! Pitäsköhän inspiroitua ja laittaa Jamille raitoja kanssa =D

Lena kirjoitti...

Onko teillä metsästyspaineita? HYVÄ!! Isänsä Akusti on ainakin loisto tyyppi tuossa hommassa, tänään Pyryn siskopuoli Lisbetkin pääsi mukaan, hinku sillä oli luolaan suuri,en vielä päästänyt. Jukkakin yritti houkutella mua autoon hakemaan romppeita, että olis saanu pujauttaa Littin luolaan, pysyin vahvana ja kovana... ei vielä. Sitähän painetta ei vissiin Pyryn omistajalla ole;) Siitä vaan ja töihin! Ja mielenkiinnolla odotan, mitä treeneissä tapahtuu:) Muista innostaa koiraa jo ennen treeniä, vapauta se kaikesta tottelevaisuudesta ja palkkaa tyhmästä:)

Maija kirjoitti...

Kyllähän tässä paineet kasvaa, kun isä-Akusti nappaa kettuja niin, ettei enää laskuissa pysy mukana! Ja nyt jo pikkusiskokin on päässyt luolille... Ooh, Pyry saa pian vihreitä raitoja (kateudesta).

Eikun ihan tosissaan Lena: Onneksi olkoon upeasti toimivista luolakoirista! Me raportoimme heti harjoitusten jälkeen, miten meidän kävi.

Kiitos Paula! Raidat vois olla kevään piristys!