tiistai 24. maaliskuuta 2009

Nakupellenä pakkasessa

Viikonlopun stripties-shown jäljiltä Hurtan toppatakki on noussut arvoon arvaamattomaan. Agilityyn hankittu lämmittelytakki on poikaa, kun karvoja ei ole nimeksikään ja ulkona paukkuu aamuisin lähemmäs kymmenen asteen pakkanen.

Eilen Pyry äkkäsi käyttää takkiaan liukurina, ja laski sen kanssa mäkeä useaan otteeseen. Hepuli olisi pitänyt saada videolle! En tosin tikahtumiseltani olisi saanut varmaan mitään kuvatuksi, vaikka kamera olisikin ollut mukana :-D

Kiiltävän karvan salaisuus on taas ajankohtainen. Vinkit jakoon! Tavoitteenahan on saada Pyrylle nyt sellainen karva, että poika hurmaa kaikki toukokuun näyttelyissä.

Näyttelyiden lisäksi Pyry myös leireilee tulevana kesänä. Elokuussa osallistumme agilityleirille (kouluttajana Jari Suomalainen) ja syyskuussa leireilemme terrierileirillä Kaisa Hilskan opissa. Juhuu! Mutta jotakin vielä jännempää voi tapahtua jo huhti-toukokuun vaihteessa. Siitä myöhemmin lisää!

2 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Hyljeöljy?

Maija kirjoitti...

Karvavinkki, kiitos! Pyry on välillä saanut lohiöljyä, mutta hyljeöljyä en ole löytänyt yhdestäkään eläinkaupasta. Sitä myydäänkin vissiin luontaistuotekaupoissa? Pitää mennä ensi tilassa tarkistamaan Rauman tilanne.