keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Peace man!

KKYY*-aktivistimme kävi tänään keinoluolaharkoissa rakentamassa ystävyyssuhteita vulpes vulpes -lajin edustajiin. Rauhanneuvottelut sujuivat erinomaisesti. Seuraavakin Nobelin rauhanpalkinto on siis vahvasti tulossa Suomeen! Peace man!


Jep, jep. Mitäs sitä haukkumaan tai riitaa haastamaan, kun yhtä hyvin voi vain killitellä tai kiivetä ohjaajien syliin pusuttelemaan.

*Koirien ja Kettujen YstävyysYhdistys*

8 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hei Maija! Pakkohan tätä oli vielä kotonakin tulla katsomaan, kun kerran näytit. Hauskoja juttuja ootte tehneet Pyryn kanssa!

Lena kirjoitti...

Ihana kuva!! Intellektualli, kuka sitä nyt noilla laseilla viittis alkaa sottasiin hommiin:)
Kiva, kun käävitte, älkää vielä unohtako lajia, kyllä se veri virtaa Pyryn suonissakin, kunhan saa tuon YO-tutkinnon alta pois;)

Maija kirjoitti...

Kiva Heidi, kun kävit! Pyry on aina kaikesta niin tohkeissaan, että sen kanssa kyllä jaksaa puuhastella ja hauskaa on!

Lena: ei unohdeta! Ehkä odottelemme ensin sitä Nobelin palkintoa, mutta sitten jatkamme harjoituksia!

Jotain on kuitenkin muutettava. Päivän pohdinnan jälkeen olen sitä mieltä, että joko a. Pyry menee treeneihin ilman minua (tämä oli itse asiassa niiden ohjaajien ehdotus) tai b. etsimme paikan, jossa treenataan eri tavalla. Itse olen kallistumassa b-vaihtoehtoon.

Harmi vain, että Oulu on niin kaukana! Täkäläisissä treeneissähän koiria ei päästetä näkemään kettua häkissä, vaan kettu on heti luolaston keskipesässä reikäpellin takana. Osa koirista syttyy tälläkin tavalla (näin eilenkin kaksi mahtavaa suoritusta ensikertalaiselta), mutta Pyry tarvitsisi parempaa sytyttelyä.

Paula kirjoitti...

Hih ihana hippi. Täällä toinen samanlainen, tosin ei olla ketturepolaista käytä moikkaamassa piiiiitkään aikaan.. mutta silloin kun viimeksi käytiin (tais olla bt-kerhon luolapäivä) niin mieluiten Jami olisi ihaillut otusta ja keskustellut sen kanssa mun sylistä.

Tiä sit nyt kun on ikää enempi ni olisko yritystäkin, pitäs käyä testaamassa.

Lena kirjoitti...

Tuokin kuva pitäisi laittaa BT-lehden toimitukseen!!

Maija kirjoitti...

Paula: Hippi on hipille hippi ;-) Vaikka Jamin tukkamuoti onkin viimeisten kuvien perusteella enemmän mallia skinhead!

Lena: Onko uusi BT-lehti jo ilmestynyt? Hienoa!

Rei kirjoitti...

Hei! Ei se aina niin helposti käy. Pihkakin on siitä loistava esimerkki, että paljon piti jaksaa käydä metällä ennen kuin saatiin syttymään jäniksen jahtiin. Eikä se vieläkään osaa hakea itsenäisesti vaan odottaa, että isäntä "kaivaa" pupun esiin, niin sitten voi ehkä ajaakin.

Kiitos paljon Pihkan 1-vuotissynttärilahjasta! Se pupu tummuu samaa tahtia kuin luonnon omatkin...

Maija kirjoitti...

Onneksi olkoon Pihkalle vielä tätäkin kautta! Lahjaa ei tarvinnut kauaa miettiä: jäniskoiralle jänis! Nyt Pihka voi uutta metsästyskautta odotellessa riepoa sitä :-)

Eikä se BT-lehti ole vielä ilmestynyt. Nuolaisin ennen kuin tipahti. Saapa nähdä, onko Pyryn kuvaa seuraavassa lehdessä.