torstai 18. kesäkuuta 2009

Työ ennen huvia

Kesätyö selvästikin haittaa harrastusta! Mutta ei onneksi koiraharrastusta vaan blogiharrastusta. Koirien kanssa mennään tuttuun tapaan tukka putkella joka päivä :-)

Arkipäivämme alkaa puolen tunnin aamulenkillä kello 05.30. Päivän pojat kukkuvat/nukkuvat kahdestaan kotona. Kello 15 sukelletaan noin tunniksi läheisiin metsäpusikoihin nuuhkimaan ja istuksimaan kivillä. Iltaisin pyrin tekemään molempien kanssa jotakin ihan kahdestaan.

Pyryn kanssa ollaan viime aikoina keskitytty agilityyn ja lenkkeilyyn. Rekon kanssa tehdään jotakin tosi kivaa pari kertaa illassa, eli lähinnä leikitään ja yritetään siinä sivussa oppiakin jotain. Agilitykentällä olen käynyt Rekon kanssa nyt yhteensä neljä kertaa. Putki saa olla jo mutkalla, ja silti sinne on kiva sukeltaa. Eteenlähetystä ollaan harjoiteltu, samoin sylikäännöstä. Maassa olevaa keinulautaa juostaan edestakaisin, ja palkan saa tietysti 2on/2off:sta :-)

Toko-liikkeistä ollaan harjoiteltu istumista, maahanmenoa, perusasentoa ja katsekontaktia. Naksuttimen ääneen on jo ehdollistuttu ja kosketusalustaharjoitukset ovat alkaneet. Hihnassakin Reko kulkee mielestäni todella hyvin ikäänsä nähden, ainakin paremmin kuin Pyry pentuaikoinaan :-D

Jäljestämistäkin ollaan jo kokeiltu. Olen muutaman kerran käynyt piilottamassa Rekolle tyhjässä maitopurkissa kanankaulan metsään. Ja sen etsiminen vasta on ollut hauskaa! Nenänkäyttöä harjoitellaan myös sisällä, kun piilottelen vinkuleluja eri huoneisiin. Reko haluaa löytää ne kaikki ja kuljettaa pesäänsä!

Ei kommentteja: