sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kerhon luolatreeneissä

Osallistuimme ensimmäistä kertaa BT-kerhon toimintaan menemälle luolatreeneihin Nakkilaan. Oikein mukava maku jäi tapahtumasta: ihmiset olivat mukavia ja luonnikkaita, koirat mainioita ja makkaragrilli sopivan kuuma ja täysinäinen :-)

Ensin kävimme poikien kanssa katsomassa ulkona häkissä ollutta kettua. Reko haukkui, hyppeli ja ruopi noin puolentoista metrin päässä häkistä suurella innokkuudellaan. Oli sitä mainio seurata.

Pyry haistoi ketun jo autojen takaa ja veti itsensä naru piukalla ihan häkkiin kiinni ja haukkui siinä. Muutoin häkissä hyvinkin rauhallisena kyhjöttänyt kettukin huomasi, että nyt häntä yritetään tosissaan hätyyttää ja sylkäisi päin Pyryä - aiheuttaen kahta kauheamman möykän häkin toisella puolella.

Putkelle pääsyä saimme odottaa aika pitkään, joten paras into ehti pojilta jo laantua. Mutta ei se mitään. Oli kiva seurata muiden koirien suorituksia ja tutustua uusiin BT-ihmisiin. Pyry oli putkella parempi kuin ennen: se ei vaipunut avuttomuuden tilaan kuin ihan hetkeksi. Sitten se alkoi toimia: lähti haistelemaan putkea ulko- ja sisäpuolelta, ja kävi välillä jopa pellillä haukahtelemassa. On hauska nähdä että se kehittyy.

Rekolle ilta oli raskas, hyvä ettei nukahtanut jo ennen putkelle pääsyä. Siellä se kuitenkin hiipparoi ja haisteli, kovin mukavaa näytti herralla (sielläkin) olevan. Häntä vain viuhui, kun se luikerteli ahdingon läpi ja kulki pienen pätkän putkea. Ketun olemassaoloa keskipesässä se ei oikein vielä tajunnut, mutta väliäkös sillä vielä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, jätkät ollu tositoimissa!!! Tosi mahtavaa! Sieltä se luonne kuule pikkuhiljaa heräilee, parasta totutella ketunhajuun talonväenkin :)

Lena kirjoitti...

Tiitu sai eilen B43!!!

Maija kirjoitti...

Wau!! Pyry porukoineen lähettää siskolleen suuret onnittelut!