lauantai 8. elokuuta 2009

Pyry sai hiiren

Huh hellettä! Hyvä päivä startata kolme rataa Lempäälän agilitykisoissa, huh-huh... Tavoitteena oli muistaa radat. Onnistui! Muutoin kyllä sähellettiin ja paljon :-)

Ensimmäiseltä ja viimeiseltä radalta hyllyt. Ei oikein pysynyt koira hanskassa... Molemmissa Pyry ehti suorittaa siis vähän liikaakin esteitä. Keskimmäiseltä radalta saimme jopa tuloksen. Kymmenen virhepistettä, aika reilut 13 sekuntia alle ihanneajan, toinen sija. Pyry pääsi valitsemaan itselleen hiiren! Jes!

Reko on tällä viikolla treenannut agilityssa takaakiertoja ja aloittanut myös kontaktiharjoitukset. Pyrykin on ollut mukana takaakiertoharjoituksissamme, ja ilmeisesti homma oli jäänyt vähän päälle. Tyyppi nimittäin meni ja kiersi tuomarin (!), kun yritin saada sitä kiertämään tuomarin vieressä olleen esteen takapuolelle. Noh, näitä sattuu. Pitää vissiin ottaa Pyry mukaan myös Rekon alkeis-alkeis-kontaktitreeneihin, ei nimittäin näytä muistavan niistä mitään kisatilanteessa.

2 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Onneksi olkoon sijoituksesta! Pyryllähän on kiva vauhti! Tuosta kun homma selkenee ja kokemusta karttuu, niin teillähän on mahtava matka tiedossa agilityn maailmaan. Tosi hienoa, kun Rekokin pääsee jo tekniikoita harjoittelemaan, on sitten kiva, kun "oikeasti" treenaa!

Maija kirjoitti...

Kiitos! Kyse on Pyryn kanssa enää siitä, että ohjaaja pysyisi mukana :-)