perjantai 6. marraskuuta 2009

Nimpparisankari

"Pyry-bortsun nimipäivää eilen vietettiin, vierahiksi ystävät ja tutut kutsuttiin... Leikit siellä leikittiin ja laulut laulettiin, keppiäkin kätkettiin ja hippaa leikittiin. Viimein sentään kotilättiin kaikki matkattiin, siellä kohta rinnatusten uinuttiin.

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana!" Tai olinhan minä mukana, onneksi! :-)

2 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Tänään Debbie ja Manu olivat luolatreeneissä, Debbie oli Lisbetin kokoinen ja näköinen, Manu oli kasvattanut PIITTKÄT sääret:) Mites teillä on tuo kokoasia:)
Debbie oli kotonaan ketun kanssa, hieno. Manu tarvitsee vielä pohtia asiaa analyyttisesti ja tulla johtopäätökseen, että ketut pitää haukkua:)

Maija kirjoitti...

Oioi! Pitäisi Rekonkin taas pian päästä kettua katsomaan. Näkisi, mitä poika on kesän tapaamisten jälkeen pienissä aivoissaan ajatellut.

Onhan tuolla Rekollakin kokoa ja koipea. Ei tosin ainakaan vielä ihan yhtä paljon kuin Pyryllä, joten minikoirahaaveet elävät yhä ;-) Mittanauha ja vaaka ovat muuton jäljiltä kateissa, ehkäpä tässä joku päivä kaivan niitä esiin. Rintakehä on joka tapauksessa huomattavasti helpommin spännättävissä kuin Pyryllä.