tiistai 24. marraskuuta 2009

Uusi koti

Meidän lauma on jo pari viikkoa ollut punkalaitumelainen. Muutto kahden eroahdistukseen taipuvaisen koiran kanssa ei ole mikään helppo juttu. Siitä todisteena pari tuhottua kenkää, yksi syöty kamera ja äänitallenteet, jotka pitävät sisällään tunteja kestäviä haukkukonserttoja. Mutta eiköhän se tästä, vähitellen.

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tuttu tilanne meille. Muutettiin tuossa muutama kuukausi sitten uuteen asuntoon, ja sen jälkeen Kaapolla on ollut yksinolovaikeuksia. Tavaroita se ei ole koskaan tuhonnut, mutta yksinollessaan ulvoo, vinkuu ja haukkuu. Tilanne on onneksi jo mennyt parempaan suuntaan :). Tsemppiä!

Maija kirjoitti...

Kiitos! Reko on meillä se, joka tuhoaa tavaroita. Pyry ulvoo. Yhdessä he ovat keksineet haukkumisen hienouden. On ne hauskoja epeleitä.

Lena kirjoitti...

Jiihaa! Tosi hauskaa:(
Meillä Lisbet vetää leluja nurinniskoin ja muutakin tuiki tarpeellista, niinkö meikkivoiteet yms.
Mie en tiedä itse asiassa haukkumisesta kuin sen verran, että Bullet on varmaan joku altto:) ääni siis kuulunut, joten on ollut aikaa analysoida..
Mutta meillähän ei haukku haittaa, kun ollaan korvessa ja sudetkin kulkee pihan poikki, kääk.

Maija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maija kirjoitti...

No sitten pitääkin vähän möykätä, että sudet tietävät, kenen mailla liikkuvat :-) Tilanne on jo rauhoittunut. Kuudentena yksinolopäivänä haukuttiin enää pari tuntia. Yhdentenätoista päivänä ei tyypit jaksaneet enää riekkua edes silloin, kun tulin kotiin. Hyvä näin. Uuden kameran hankintaa voisi siis harkita. Saisi tänne blogiinkin jotain sisältöä.