perjantai 13. toukokuuta 2011

Omatoimi- ja epistreeniä

Käytiin eilen oman pitäjän kentällä treenailemassa kontakteja ja keppejä, ja tänään sitten jo päätettiin kokeilla samoja seuran epävirallisissa kisoissa.

Otin eilen kontakteille pitkästä aikaa namialustat merkkaamaan Pyrylle oikeaa pysähdyspaikkaa. Ja alustan kanssahan koira toimi mahdottoman hyvin. Sain jäädä taakse, pyrähtää ohi tai irrota sivusuunnassa ja Pyry napotti vapautuskäskyyn saakka ihan oikealla paikalla. Kerran sain sen häkeltymään kun livahdinkin itse puomin alle. Silloin Pyryn piti tulla katsomaan, että sekosinko minä, vai mistä tässä nyt on kyse :-) Kepeillä sain irrota eteen ja sivulle reilusti, mutta taakse jäämistä Pyry ei ymmärtänyt. Se lopetti pujottelun kesken, jos jäin liian taakse. Ei auttanut, vaikka palkka oli edessä... Tähän pitää keksiä jokin ratkaisu.

Tämän päivän epävirallisissa juostiin avoimen luokan rata kahteen kertaan, kun siihen annettiin mahdollisuus. Ekalla kerralla hinkattiin kontakteja. Pyry vapautti itse itsensä ja minähän palautin sitä puomille niin kauan, että se malttoi ohijuoksuni ja jaksoi odottaa vapautuskäskyn. Pyry oli ihan ihmeissään, kun kisatilanteessa menin käyttäytymään noin. Mutta kyllä siellä joku lamppu syttyi ainakin hetkeksi, sillä toisella yrittämällä kontaktit tuli just eikä melkein ja päästiin ilman ratavirhepisteitä maaliin. Päästiin vielä pokkaamaan ykköspalkinto!

Ei kommentteja: