torstai 20. lokakuuta 2011

Lehdistä luettua

Uusimman Borderin kannessa on Teppo, Valentinomme Seinäjoelta! Ensimmäisen kerran poika esiintyi Pyrymaailmassa 16-viikkoisena, otsikolla: Komeat pojat metsässä. Tepon komeus loisti ilmeisesti jo tuolloin. Onneksi olkoon erikoisnäyttelyn voitosta!

Samaisessa lehdessä oli myös katsaus tämän vuoden agilityn SM-kisoista. Pyrykin oli mainittu! "Lauantain joukkuekilpailut aloittivat SM-kisat. Medijoukkueita oli 48, joista viidessä oli borderiedustus, yhteensä kuusi borderterrieriä. Näistä Voitto sijoittui joukkueensa (Turun Seudun Agilityurheilijat) kanssa neljänsiksi ja Pyryn joukkue (Äetsän Seudun Koirakerho) ylsi kuudennelle sijalle. Molemmat koirat tekivät hienot puhtaat radat."

Aamulehden sunnuntailiitteessä taas oli juttu Pyryn kasvattajan työstä otsikolla: "Rietas-kukon tunnetaitokoulu". Aivan mahtava juttu! Kannattaa lukea, jos vain saatte jostakin käsiinne. Jutussa oli mukana myös Pyryn Lotta-emo, kokenut tunnetaitokoira. Tässäpä vielä lainaus tuosta jutusta: "Eläin mallintaa läsnäolon täydellisesti. Sillä ei ole tehokkuusajattelua. Ei tuo kukkokaan mieti, miten se voisi olla tehokkaampi tai parempi. Se on tässä ja nyt."

2 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Voi Maija, mie sain kylmät väreet, kun sanoit tuon vimppalauseen, sen kanssa edelleen opettelen! Opettelen pysähtymään, mulle se on kaiksta vaikein juttu. Olen ohjelmoinut aivoni tehokkuuteen, aamusta alkaa, kun herään... teen sitä tätä ja tuota ja sitten..., illalla huomaan, että en taas osannut pysähtyä oikeasti:)

Lotta on erittäin hyvä tunnetaitokoira, lukee muakin kuin aivoni olisi avoimet, vaikka yritän kovasti salata, että suunnittelen jo seuraavaa hommaa;)

Leena kirjoitti...

Teppo kiittää! Isäntä ja emäntä ovat kovin ylpeitä kansikuvapojastaan :)