sunnuntai 17. elokuuta 2014

Latua vaan!

Alkukesän fysioterapiakäynnillä kiinnitettiin huomiota Pyryn oikeaan polveen. Ammattilaisen silmä huomasi siinä poikkeavaa uloskiertoa. Fysioterapeutti ei ollut asiasta erityisen huolissaan, mutta itseä asia jäi tietysti vaivaamaan.

Pari viikkoa tästä, muutamaa päivää ennen SM-kisoja, olimme osteopaatin pakeilla. Kerroin polvihavainnosta, mihin osteopaatti ei ottanut kantaa suuntaan tai toiseen. Hän hoiti Pyryn varmoin ottein. Huomasi vatsanpeitteissä kireyttä, hoiti sitä ja rangan ylimenokohtia. Toivotti tsemppiä kisoihin ja varasi meille ajan heinäkuulle.

Heinäkuun hoitokerralla, heti kun Pyry oli nostettu hoitopöydälle, osteopaatti totesi koiran olevan suora ja liikkeen kulkevan hyvin läpi rangasta. Totesi myös, että polvi on nyt oikea-asentoinen ja kuten hän oli arvellutkin, vika ei alunperinkään ollut ollut polvessa vaan rangassa.

- Latua vaan! sanoi osteopaatti, kun lähdimme.

Heinäkuun me lomailimme, muun muassa kaverien kanssa ja puutarhatöissä (Pyry toimii päällysmiehenä). Nyt treenataan taas ja ollaan aloittamassa uutta kisakauttakin kuun lopulla. Siitä se latu sitten taas lähtee.




Ei kommentteja: