maanantai 4. toukokuuta 2009

Kaverit kylässä

Pentutapaamiset ovat niin kivoja! Tai pennut yleensäkin. Eilisillä treffeillä oli mukana kuusi pentua ja isosiskon roolia hoiti hienosti naapurin Pihka. Pentukavereina olivat jo ennestään tutut Elli ja Hippi, sekä uusina kavereina Ninja-pointteri (7vko) Kajo-suursnautseri (olisikohan ollut 13 vko?) ja Iiris (9vko). Ja minä kun luulin, ettei kukaan tulisi :-) Harmi, etten huomannut ottaa kuvia. Ellin blogissa on onneksi muutamia, käykäähän katsomassa, miten Reko ja Elli tanssivat!

Seuran kauden avaus saatiin onneksi juuri ja juuri vietyä läpi ennen pentutapaamista. Itse olin agilityradalla töissä koko päivän, ja muu ohjelma jäi oikeastaan täysin näkemättä. Mutta ehkäpä ensi vuonna! Agikisojen seuraaminen oli tietysti hyvää oppia sekin.

4 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Heips! Kiva kun kävit blogissamme :)
Miten tuollaisiin "vajaamittaisten" meetingeihin pääsee mukaan? Onko järjestäjinä yksityiset aktiiviset, vai onko ne jonkun koirakerhon juttuja?
Matkaa Raumalle ei tietty ihan hirveästi olisi, jos joskus pääsis mukaan, mutta lähempääkin voisimme kysellä, kun tietäisi mistä kannattaa tiedustella.

Jake kirjoitti...

Moikka! Lisäsin just kasan kuvia:

http://personal.inet.fi/koti/wilmankoirakuvat/

Leena kirjoitti...

Pohjanmaalla kaksi karvakuonoa ja emäntä ikävöivät jo ihania Raumalaisia ystäviä!

Maija kirjoitti...

Anne-Mai: Tervetuloa! Arttu-mäykky kainaloon, ja Raumalle! Pentutapaamisiin ovat tervetulleita kaikki pennut asuinpaikasta tai rodusta riippumatta. Kaukaisin kävijä on tällä hetkellä Eurasta. Esitin kutsun alunperin koiraharrastajien keskustelufoorumissa: http://raumankoiratreffit.juttelu.com/index.php Olemme tavanneet nyt kaksi kertaa ja seuraava tapaaminen on ensi sunnuntaina klo 18, Teinitie 2:ssa. Toivottavasti näemme myös Artun silloin!

Jake: Tosi kiva, kun otit taas kuvia. Pennut kasvavat jo viikossa niin paljon!

Leena: No arvaa vaan, onko täällä jo ikävöity! Onneksi parin viikon päästä nähdään!