keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Pentuloma loppui

Pyryn ja minun pentuloma päättyi eilen, kun suuntasimme ensimmäisiin treeneihin sitten Rekon tulon. Kyseessä oli tämän kevään ensimmäiset seuran järjestämät TOKO-harkat, ja kenttä kuhisi koirista. Olisiko ollut satakunta koiraa? Paljon joka tapauksessa.

Ai että mitenkä meni? Sanotaan vaikka niin, että minulla olisi nyt tarvetta sille Paulan suunnittelemalle borderikorulle! En nimittäin muuten tahdo muistaa, kuinka timantti tuo oma koira onkaan. Varsinkaan eilen illalla tuo timantti-ajatus ei ollut ihan päällimmäisenä ajatuksissa...

Pyry oli nimittäin erittäin stressaantunut: Tärisi ja vapisi, murisi ja ärisi toisille koirille. Eihän Pyry koko aikuisikänään ole viihtynyt isoissa porukoissa, mutta ei se sentään noin paha ole ollut! Toivottavasti kyseessä on pennun tulosta aiheutunut stressi, joka ei ole vielä ohi...

6 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Luolille mars!! Nyt olisi sopiva vire selvästi:)

Maija kirjoitti...

Voi kumpa se oiskin itsevarmaa uhoa! Mutta ei, kaikkea muuta... Mutta luolarintamalla puhaltavat kuitenkin uudet tuulet: Pääsemme kesäkuun alussa borderiporukan kanssa Mynämäelle treenaamaan :-)

Paula kirjoitti...

Voi Pyry, Jami tietää tunteen. Ei ole isoissa porukoissa leppoisaa. Ja jos jännittää niin täristään ja jos joku tulee liian lähelle niin äristään =)

Helppoja temppuja ja palkkaa, se rentouttaa. Ja ei pidä verrata kauhesti muihin..

Jami ei esim. osaa odottaa mitenkään kauniisti, sen mielestä jos ei just olla tekemässä jotain niin se saa ite päättää miten parhaiten viihdyttää itseään.

Lena kirjoitti...

Mahtavaa, kun lähdette treenaamaan hyvässä porukassa! Eihän sitä tiedä, vaikka pienellä ennen sytyttelyä kuumentamalla kettuhäkillä saatte putkistonhommatkin kuntoon. Joskus se on niin pienestä kiinni. Ainakin ahdinko on nyt tuttu juttu:)

Maija kirjoitti...

Paula: Just näin... Jospa kuitenkin ikä toisi pojille malttia, vaikkapa 10-vuotislahjaksi ;-)

Lena: Olen aika innoissani noista treeneistä, joihin itse asiassa Tuulikki mut järjesti mukaan! Vielä pitää päättää, otetaanko myös Reko mukaan...

Lena kirjoitti...

Ehdottomasti Reko mukaan!!
Ilman suoristuspainetta ketun hajuja haistelemaan ja myös häkkikettua katselemaan, ei mitään syytä jättää kotiin!!