sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Nollavoitolla kakkosiin!

Pyry sai kolmannen nollatuloksensa agilityn ykkösluokasta Tampereella tänään. Sitä myötä meidät potkaistiin kohti vaikeampia koitoksia, kakkosluokkaan, ensimmäisen agilitysertifikaatin kanssa. Aikas muikee fiilis!

Ohjaajana olisin kyllä halunnut koluta vähän kauemmin ykkösluokassa. Neljän kisapäivän kokemuksella tuntuu, että niiltäkin radoilta löytyi aina jokin kinkkinen paikka, joka hoitui vain ja ainoastaan tuurilla ja Pyryn rämäpäisyydellä. Niin tänäänkin. Otin ja valssasin A-esteellä, vaikkei siinä kohdassa olisi edes tarvittu puolenvaihtoa! Kiirehän siinä sitten tuli ja omintakeiset ohjaukset kahdelle seuraavalle esteelle. Pyry onneksi mennä porhalsi minusta välittämättä virheettömästi ;-) Ihanneajan alle päästiin 7,37 sekunnilla.

Sitten saimmekin odotella hyppyrataamme suunniteltua kauemmin, kun kerta piti odottaa kakkosluokan alkua. Ja olihan se rata selvästi vaikeampi, mutta ei kuitenkaan mahdoton. Olen tosi tyytyväinen rataan, vaikka hyllyhän sieltä tuli. Heti alkuun jaakotin kunniakkaasti yhden ansaesteen pois pelistä. Hämmästyin vissiin itsekin oveluuttani ja ajoin Pyryn kepeille väärään väliin. Korjauksen jälkeen paahdettiin suoraan putkeen ja samalla vauhdilla Pyry kävi sitten hyppäämässä yhden ylimääräisenkin hypyn. Siitä siis hylly. Vauhdilla kuitenkin jatkettiin loput 15 estettä virheettömästi! Olen niin tyytyväinen, kun muun muassa välistäveto ja sokkari oikealle kädelle onnistuivat tosi hienosti.

Ulkokisat on tältä vuodelta käyty. Kisakausi kuitenkin jatkuu vielä yhdellä kisalla ensi sunnuntaina Noormarkussa. Tavoitteena sieltä on vain ja ainoastaan saada hyviä kokemuksia halliympäristöstä.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea. Hienoa kehittymistä ja toivomme sen vain jatkuvan!

Terveisin Oulun flikat

Taru kirjoitti...

Mahtavaa nousukiitoa=D Suuresti onnea!!!

Lena kirjoitti...

Ihan huikeaa!!!
Teidät on vissiin luotu toisille:), jyrä senkun vetää, kuten jyrän pitääkin... ei sitten yhtään hassummin sanottu Pyrystä, vai;)

Terhi kirjoitti...

Mä oon niiiiiiin onnellinen teidän puolesta, miljoonat onnittelut upealle kisaparille!!!

Sanna ja pojat kirjoitti...

Onnnneee!! :)

Paula ja pari Jiitä kirjoitti...

Jes! Aivan mainio homma, jee, onnea!!

Noora kirjoitti...

WAU!! Isot onnittelut menestyksestä!

Maija kirjoitti...

Kiitos! Tästä on hyvä jatkaa treenailua :-)

Leena kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea Maija ja Pyry!

Miia kirjoitti...

Hitsi hienoa työtä teiltä!! Hirmuisesti ONNEA!!! =) =)

Maija kirjoitti...

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA! Komee ruusuke :)

...onneks valjakossa saa mennä helppoa kuinka kauan tykkää :P Voitettiin just vkonloppuna elämämme toinen oikea tarkkuuskisa, 0-0 tuloksella tietty :) Ekoissa kun menin ymmärtämättömänä ottaan 5s yliaikaa..

t. Minna-sisko

Maija kirjoitti...

Wau! Onneksi olkoon teille!