perjantai 11. syyskuuta 2009

Suunnitelmallisuutta peliin

Hyvästi pienet lappuset, tervetuloa treenivihko! Treenien suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta pauhataan joka paikassa, mutta minä olen toistaiseksi luottanut asiassa (kanan-)muistiini ja epämääräisiin muistilappuihin.

Mutta nyt tilanne muuttuu! Mustakantinen iso vihko pitää jatkossa sisällään kaikki tekemäni agilityharjoitukset kommentteineen ja suunnitelman seuraavasta harjoituksesta. Sen pidemmän aikavälin suunnitelmallisuutta on minulta turha vaatia :-D

Esimerkiksi eilen treenasin Rekon kanssa putkea ja penturengasta (ensin erikseen, sitten yhdessä) eteenlähetyksenä, pakkovalssia kaksien johteiden kanssa sekä kuutta keppiä verkkokujana. Seuraavaksi kerraksi merkkasin harjoiteltavaksi keppejä koiran vasemmalta puolelta ohjaten sekä 2on2off:a puominpätkällä, jonka toinen pää on nostettuna matalalle pöydälle. Ohjauksista treenaan seuraavaksi takaakiertoa ja twistiä.

Pyryllä oli eilen ohjatut treenit, joissa teimme aika kinkkistä rataa. Siitä poimin seuraavan omatoimitreenin aiheiksi keppien umpikulman (Pyry haki itsensä eilen kyllä keppien oikealle puolelle, mutta aloitti pujottelun vasta toisesta välistä) ja tiukat käännökset putken jälkeen (pyrittävä kertomaan jo ennen putkea, että putken jälkeen käännytään).

Tänne blogiin en moisia treenisepustuksia oikein osaa kirjoittaa... Sitä paitsi on niin paljon kivempaa, kun voi samalla piirustella. Agilitya on niin kovin vaikeaa kuvailla pelkillä sanoilla.

Ei kommentteja: