lauantai 5. syyskuuta 2009

Tuplanolla!

Pyry näytti tänään taitonsa seuran omissa virallisissa agilitykisoissa ja nappasimme kaksi nollatulosta, JEE! Anne Saviojan vikkelät radat sopivat meille mainiosti. Agilityrata oli ehdottomasti meidän paras ratasuorituksemme ikinä. Missään kohdassa ei tullut paniikkia ohjauksen kanssa, ja kontaktitkin otimme ihan nätisti. Täysillä ei menty, mutta se ei vissiin vielä meidän taidoilla ole tarkoituskaan. Aika 37,62 (8,38 alle ihanneajan) riitti kuitenkin toiseen sijaan.

Hyppyrata olikin sitten aivan toista maata. Tuntuu edelleen ihan hullulta, että sillä sähellyksellä saimme nollan ja vielä voitimme!? Uskomatonta. Kaikkein tukalin paikka oli nelosesteenä olleella putkella, jossa yritin persjättöä seuraavalle hypylle. Olen ennenkin huomannut, että persjätöissä Pyry ajautuu helposti vasemmalle puolelleni, jollen ehdi kunnolla napata poikaa oikealle kädelle. Tänään en ehtinyt. Yhtäkkiä vain huomaan, että kuono tunkeekin vasemmalta puoleltani, jossa on vain ihan pieni rako suorittaa edessä oleva este. Ja se pirulainenhan tunki siitä raosta! On se mahtava jyrä!!

Palkintojenjaossa sain päättää, kumman otan: Pentikin maljakon vai Kong Wubba -lelun. Mun olisi tehnyt niin mieli sitä maljakkoa, mutta totesin, etten minä sitä palkintoa ansainnut. Ja Pyry on niin ylpeä uudesta maastokuvioisesta lelustaan! Hyvä näin.


Ylempiluokkalaisten epäonnen myötä kisapäivämme kruunautui vielä medikoirien seuramestaruuspronssilla! Wau! Pitäisköhän nipistää itseään? Kuvista kiitos Sirpalle ja Tarulle.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taju-hieno päivä!!! Tosi paljon onnea! Ja mikä palkinnonvalintatilanne sulla, ojdå. Terkkuja Reksulle!

Lena kirjoitti...

Tuli kylmät väreet, kun luin tuon agijutun! niin paljon onnea, aivan tosi hienoa.
Tuo sijoittuminen ja onnistuminen antaa paljon potkua taas jatkoon ja siksikin se on tärkeää.Teillähän oli ihan huikea suoritus kaikin puolin!
Puss&Kram!!!!!

Sanna ja pojat kirjoitti...

Hyvä Pyry... Jyrä! :) Saitko sä sen videon kun lähetin sun sähköpostiin!?

Maija kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Tästä on hyvä jatkaa treenailua!

Sanna: Ei tullut video perille. Onkohan mun sähköpostissa sittenkin joku rajoitus... Kurja juttu!

Sanna ja pojat kirjoitti...

No voi nenä. Ku mä lähetin sen ensin siihen osoitteeseen kun annoit eilen, mutta sitten sieltä tuli virheilmoitus, ettei viesti mene perille. Kaivoin sitten agileirin postituslistalta toisen osoitteen, mihin lähetin sen uudelleen (mphara osoite...).

Terhi kirjoitti...

Onnea vielä Maija ja Pyry!!! Oon teistä niiiiiiiiin ylpeä :)

Mä sanoin jo pentutreenien aikana Mikolle, että teistä tulee kova pari :)

Taru kirjoitti...

Huisin paljon onnea!!! oli se hienoa menoa.

Maija kirjoitti...

Kiitti koutsit, eipä olisi ilman teitä onnistunut :-) Saapa nähdä, saammeko videon vielä tänne...

Paula ja Jami ja Jekku kirjoitti...

Siis aivan huippua! Upeaa! Onnea! Ja ehdottomasti videoo kehiin..