sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Pomppamiehet

Lelujen ja herkkujen lisäksi poikia hemmoteltiin jouluna uusilla Pomppa-takeilla. Ne tulivatkin tarpeeseen. Harvoin on ollut niin kylmää joululomaa kuin tänä vuonna!


Pompan malli istuu hyvin, aivan kuten mainoksissa lupailtiinkin. Kyllä nyt kelpaa ulkoilla!


8 kommenttia:

lena kirjoitti...

Pojat näyttää ihan masentuneilta...varsinkin Pyry:)
Ajatteleekohan se, että tyttöjen höpötyksiä koko pompat;)
mieki itse asiassa himoitsen noita pukuja, meinasin ostaakki. Sitten rupesin ajattelemaan, että meillä kyllä on pukuja, ja peräännyin. Sitte ko entiset hajoaa, taitaa meilleki tulla pompat.

Maija kirjoitti...

Joo, ei näillä ilmeillä päästäisi Pomppa-mainoksiin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Näkisitte Ronjan ja Ansan! Pitää odottaa pimeää, että kehtaa lähteä Pomppaileen niitten kans. Meillä on yks ja sitä etupäässä pidän Ronjalla, kun se on niukassa karvassa nyt. Toinen takki on halppiskaupan alelaatikosta ja kertaalleen jo korjausommeltu, hirvee-kahiseva-ei heijastava-rumilus. Pomppa oli dyyris, mutta tuntuu ikuiselta :) Pomp-pomp!!

Paula, Jami & Jekku kirjoitti...

Pomppaa himoitsen meijän pojille kanssa, pihiys iski, mut voi olla et täst joutuu viel ostoksille... ko kaikilla muillaki on =D

Anonyymi kirjoitti...

Paula, jos maltat odottaa maaliskuulle, niin voisin ottaa tuon meidän pompan mukaan, niin josko kokeilisit sitä - et siis sinä, mutta pojat. Ku se on Jönssiltä ostettu ja on ehkä sittenki himppasen verran suuri, ku Ronjakaan ei ole enää sellainen tonnikeiju :) Niin saisit kyllä uudenveroisen pienoisella alennuksella :)

Maija kirjoitti...

Ei minunkaan pitänyt raaskia ostaa uutta takkia kuin vain Rekolle, jolla ei sellaista etukäteen ollutkaan, mutta voittaja-näyttelyssä rahan arvo tuntuu katoavan. Tuli ostettua vähän muutakin, hups! Mutta uskon, että ovat hintansa arvoiset. Meidän poikien pompat ovat kooltaan 37.

Rei kirjoitti...

Pihka sai mun työkaverin itse tekemän pompan/takin lahjaksi. On muuten tosi hieno ja punainen :)

Laitoin kuvia siitä Pihkan picasa albumiin. Harmi nyt ei ole syytä törsätä "aitoihin"...

Leena kirjoitti...

Kyllä on pojilla komeat takit :)