sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Rengas ja A tutuiksi

Pitkästä aikaa päästiin Rekon kanssa treenaamaan porukassa agilitya. Pimeä putkikulma, rengas ja A, siinä päivän tinki.

Putkikulma oli meille vaikea. Reko kyllä meni putkeen, mutta palasi useamman kerran puolivälistä tarkistamaan, että näinkö tässä tosiaan piti mennä. Taisin lähteä vähän liian vaikeasti liikkeelle, mutta onneksi Reko jaksaa yrittää, vaikkei heti onnistuisikaan.

Kokonainen A ja normaalikokoinen rengas olivat harjoittelussa nyt ensimmäistä kertaa. Molemmat menivät vallan mainiosti. A:n teimme vain pari kertaa, onhan se vielä aika rankka este noin nuorelle koiralle. Palkkailin alastulokontaktilla ja uskomattoman hyvin Reko siellä pysyi. Pystyin jo pari askelta irtoamaankin. Rengasta tein ensin kutsumalla luokse renkaan läpi ja sitten lähetyksenä lelulle. Kerran Reko varasti lelulle renkaan ohitse, mutta koska siitä ei herunut palkkaa, se korjasi tilanteen hyppäämällä renkaan oikein jo ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Mahdottoman oppivainen nuori herra!

5 kommenttia:

Rei kirjoitti...

Hienosti Reko edistyy! Pihka edistyi tänään myös yhden tärkeän ja ison askeleen ajoharrastuksessa. Tapio sai ammuttua Pihkalle sen ensimmäisen jäniksen lyhyestä ajosta. Kyseessä rusakko, joten ei verotettu metsäjäniskantaa. Tänään korkataan kyllä skumppa!!1!!

Maija kirjoitti...

Wau!! Onneksi olkoon!

Rei kirjoitti...

Kiitos! Pihkan albumissa on kuvia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jätän kyllä kommentin, koska sanavahvistus oli tällä kertaa hyvin omintakeinen :)

"Kirjoita yllä olevassa kuvassa näkyvät merkit." p e r s e

Maija kirjoitti...

:-D Huisia!