sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Tontun tuomat tossut

Joulupukilta jälkitoimituksena saadut uudet tossut eivät olleet heti Pyryn mieleen. Se konkkasi korvat luimussa kolmella jalalla suurin piirtein yhtä kauan kuin se olisi ilman tossuja pystynyt kulkemaan neljällä jalalla.

Kohdassa, jossa se ilman tossuja olisi alkanut harppoa kolmella jalalla, se huomasi tossujen autuuden ja alkoi tarpoa kaikilla neljällä jalallaan. Eiköhän näihin totu.

Kahden- ja kolmenkymmenen asteen välissä paukkuvat pakkaset voitaisiin silti kieltää.

Hyvää tätä vuotta!

3 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Tossut näyttää hyviltä, ehkä koirakin tajuaa sen ennen pitkää...
Kauankohan mäyräkoiralla kestäisi antaa periksi, viikko tai kaksi veikkaan, kokemuksesta muiden päähänpinttymien osalta :)
Ihanaa uutta vuotta sinulle ja karvakuonolle!

Rei kirjoitti...

Onkos tossut itsetehdyt vai saatu valmiina (ostetut)? Ajattelin siskon koiralle tehdä tossut, mutta kahdet sain väännettyä valmiiksi työllä ja tuskalla ja sitten innostus loppui, kun oli liian vaikeaa. Lopulta villapaidan neulominen oli pienempi "paha". Siinäkin tein ensin Pihkalle testikappaleen ennenkuin uskalsin dalmatialaiselle sellaista aloittaa.

Maija kirjoitti...

Rei: Tossut on kaupasta, mutta niillä ei ole merkkiä. Kauppiaan joku tuttu oli väsännyt näitä tossuja myyntiin. Uskoisin, että samanlaiset saisi tehty kotikonstein, jos vain olisi ompelukone käytössä. Voin tuoda huomenna näytille, jos vain muistan...

Mai: Hyvää uutta vuotta teillekin! Kyllä mä uskon, että mäyräkoirakin voisi kenkiin "alistua", jos vain paukkupakkaset vielä jatkuvat :-D