lauantai 11. huhtikuuta 2009

Metsästyskoirat laittavat jalalla koreasti

Ja mikäs on laittaessa, kun molemmat korkkasivat MEJÄ-kautensa mallikkaasti! Pyry jäljesti 14 tuntia vanhan, parisataa metriä pitkän verijäljen. Yksi makauskulma jäi tosin käymättä, kun piti vähän oikoa :-) Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

Pihka veti kuin höyryjuna yli puoli kilometriä pitkän jälkensä, katkokohdatkin, ja merkkasi makaukset. Kokeisiin, mars!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ah ihanaa, teil on jo mejä-kausi korkattu! Me tääl viel juonitaan et mistä saatas vähän jarruu ja keskittymiskykyä jäljelle.. mutta mitäpä noista, eiköhän mekin tässä lähiviikkoina suunnisteta jäljen kimmppuun.. Jälkiterkkuja Jamilta!

Maija kirjoitti...

Kiitos Jami! Jos löydät ylimääräistä keskittymiskykyä, laita tulemaan meillekin iso pussi! Meillä on juonittu namipalojen paluuta. Namit voisivat tehdä jäljestä ja varsinkin makauksista kiinnostavampia, ettei aina olisi kiire pelkästään kaadolle.

Rei kirjoitti...

Tjaa... Maija kyllä liioitteli tuota Pihkan menestystä melkoisesti. Innokkuutta on todella paljon (liikaakin?) ja jälkeä Pihka seuraa kuin juna kiskoilla. Valitettavasti makuut ohitetaan suvereenisti samalla nopeudella kuin muukin jälki suoritetaan.

Tänään tehdään sellainen jälki, missä on extra monta makuuta/kulmia ja lisätään näihin herkkuja, jos vaikka Pihka malttaisi pysähtyä haistelemaan tarkemmin...

Maija kirjoitti...

Odotapas vaan, kun pääsette kokeisiin, niin tuomari sanoo samaa kuin minä!