tiistai 21. huhtikuuta 2009

Vuokralainen löytyi!

Pyryn pentulaatikko sai eilen vuokralaisen, joka oli heti ensimetreiltä samaa mieltä asunnon remonttitarpeista kuin Pyrykin. Niinpä Pyryn luoma idea pyöreämmistä muodoista on jo jalostunut astetta pidemmälle!

Edelliseen asukkaaseen verrattuna Reko nukkuu sikeämmin ja enemmän, ja on hereillä ollessaan rohkeampi ja itsenäisempi. Aivan mahtava borderin alku!

Reilun 700 kilometrin kotimatka sujui hyvin. Kuten isoveljensäkin, Reko on synnynnäinen matkailija: tarpeet hoitui pysähdysten aikana ulos, ja ruokahalukin säilyi hurjasta matkasta huolimatta hyvänä. Nyt keräilemme koko sakki voimia tulevia seikkailuja varten. Ohessa Rekon tyylinäyte lepäilystä. Pyry joutui aikoinaan nukkumaan viikkoja pentulaatikossa, Reko vaihtoi heti ensimmäisenä yönä nukkumapaikkansa Voltilta (sileäkarvainen noutaja) saamaamme sänkyyn. Kyllä kelpaa pojan venytellä!

Kiitos Lena ja kumppanit! Yhteistyö jatkuu. Matkastamme on juttua ja kuvia myös täällä.

4 kommenttia:

Rei kirjoitti...

Olen koko päivän käynyt katsomassa josko olisi jo kuvia "vauvasta" ja nyt odotus palkittiin! On suloinen pikkuinen karvakasa.

Mukavaa, että matka sujui hyvin. Aika myöhään ilmeisesti kotiuduitte... Rankka reissu, mutta varmasti myös ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Voiiii. On se niin nätti poika, että ihan heikottaa. Mahtavaa, että poju pääsi kotiin ja uni maistuu makoisalle. Rapsuja teitin pojIlle!

PS. Aika monta olen tuota Pyrymaailman suosikkilinkkiä tänään jo klikkaillutkin :)

Sari kirjoitti...

Oi vitsit, ihanaa! Onnea uudesta perheenjäsenestä :).

Maija kirjoitti...

Kiitos! Reko haukkaa teitä kaikkia virtuaalisesti sormenpäistä kiitokseksi!