sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Pentutapaaminen

Reko pääsi tänään tutustumaan muihin vajaamittaisiin, kun Teppo-borderi, Konsta-bolognese, Hippi-yorkshire ja Elli-parson kävivät kylässä.

Kutsussa lupailin suuria tunteita, epätoivoisia juoksuyrityksiä ja lukuisia pyllähdyksiä, ja kyllä niitä sitten nähtiinkin. Reko oli joukon nuorin, mutta eipä se juuri pientä herraa haitannut. Kiitos leikkiseurasta!

Illalla leikkasin ensimmäistä kertaa Rekon kynnet. Poika otti homman yhtä lunkisti kuin isoveljensäkin, hyvä ettei nukahtanut niille sijoilleen.

4 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Voi kamala, kun tuo Reko näyttää tyylikkäältä!!ihana, kun Reko pääsee jo nyt treenaamaan porukassa olemista!

Jake kirjoitti...

Kiva saada Ellille ikäistään seuraa jo näin pienenä, kiitokset!

Anonyymi kirjoitti...

Reko-Jalmari karvatassu olikin mukava kynsistudion asiakas, rento ja rauhallinen. Ei ole äitiinsä tullut siinä mielessä... Ansa onneks on helppo.

Maija kirjoitti...

Reko ei pienistä hätkähdä: tänään harjoiteltiin pannan pitoa, ja tyyppi oli heti sinut asian kanssa. Muistan, miten Pyryä piti sentti sentiltä opettaa ujuttamaan päätään pannasta - Reko tunki päänsä heti läpi ja annoin sen jo ollakin sillä muutamia sekunteja. Pienestä kuitenkin lähdetään, että pannasta tulee erityisen kiva juttu, jonka kaulaan saamista kannattaa odottaa.