perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pääsiäistipuja ja -kukkoja




Hyvää pääsiäistä! Hippi-pääsiäistipu tuli täksi päiväksi Pyry-kukon luo hoitoon.







Aamulla kävimme Nata-kokkerin ja Missi-karvattoman kanssa metsälenkillä.






Oli siellä Tassu-mustakin, ja veljensä Rossi.



Toko-harkat alkavat kohta. Onkohan näistä lähtijöiksi?!





J.K. Heräsiväthän ne, kun herkkupussi hiukan rapsahti! Treeni meni tosi kivasti. Selvää kehitystä viime viikkoon. Halusin yrittää puolen minuutin paikkamakuuta, mutta yllytettynä menikin minuutti :-) Seuraaminenkin meni ihan kivasti: edisti (lääkkeeksi vasemmalle kääntymisiä), mutta kontakti pysyi paljon paremmin kuin viimeksi. Liikkeestä maahanmeno vaati edelleen vahvan käsimerkin. Muuta ei sitten tänään treenailtukaan - paitsi Hipin kanssa vähäsen :-)

5 kommenttia:

Lena kirjoitti...

Oikeasti, tuo eka kuva, hali ja pusi puss&kram!!!! IHANA!!!!!!!!!!!!
hyvää pääsiäistä täältä pentuhulinasta, kentunhäntä on syöty, kun ei pääsiäismunia ole koirille antaa kuin vain "osina", keltuaisina ja kuorijauheena:)

Lena kirjoitti...

siis ketunhäntä ...

Maija kirjoitti...

On ne mahtavia otuksia, kiitos kehuista! Samalla tavalla kävi Pyryn pääsiäismunien: pelkkää keltuaista ja kuorijauhetta vain. Eikä löytynyt edes mitään yllätystä niistä munista.

Anonyymi kirjoitti...

Hippi näyttää niin ylpeeltä, kun sen tiput on nätisti suorassa rivistössä... Pyry taas ihanasti on vaan... ei se oo niin justiin, miten munat makaa :)))

Mukavaa pääsiäispyhien aikaa!
Anu & Ansa

Maija kirjoitti...

Hippi onkin meidän lapsinero! Okei, myönnetään: mun piti lahjoa tyypit jauhelihalla, että ne ylipäätään suostuivat istahtamaan hetkeksi. Eivät ne tipuja tai munia edes nähneet, vaan molemmat poseeraa pelkän jauhelihan toivossa...

Hyvää pääsiäistä!